Public Research și Godmother aduc la cunoștință faptul că prima ediție a Zilelor Parteneriatului Public-Privat – eveniment anunțat inițial pentru începutul lunii iunie 2015 – va fi amanată, din motive obiective, pentru zilele de 10 și 11 septembrie 2015.

În speranța continuării colaborării cu instituția pe care o reprezentanți, vă vom ține la curent cu toate detaliile organizatorice, ale acestei prime ediții a ZPPP – eveniment care, în continuare își propune să reunească în același spațiu al dialogului, cei mai importanți actori ai scenei administrației publice și furnizori de bunuri și servicii destinate instituțiilor publice.

Așa cum au afirmat anterior organizatorii, o componentă importantă a acestui eveniment este schimbul de idei și experiențe între reprezentanții administrațiilor publice locale și centrale și antreprenori, favorabil dezvoltării mediului de afaceri din România.

Zilele Parteneriatului Public-Privat se adresează atât ministerelor, agențiilor, serviciilor deconcentrate și autorităților publice locale, cât și furnizorilor de produse și servicii, finanțatorilor, ONG-urilor, studenților la diferite facultăți (SNSPA, ASE, Universitate, Agronomie, etc) și nu în ultimul rând instituțiilor mass-media.

La eveniment sunt invitați să participe miniștri, secretari de stat, președinți de Consilii Județene, funcționari publici de conducere si execuție, manageri și administratori publici, primari și viceprimari, secretari de unități administrativ-teritoriale precum și lideri de opinie și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Pentru mai multe informații consultați pagina web www.zppp.ro