Zece mii de copii din Râmnicu Vâlcea vor primi cadouri din partea primăriei

matei_gheorghe.jpgZece mii de copii din Râmnicu Vâlcea vor primi în următoarea perioadă cadouri din partea primăriei, valoarea acestora ridicându-se la 220.000 de lei, a declarat primarul Gheorghe Matei.

“Primăria municipiului a început miercuri distribuirea celor 10.000 de pachete-cadou, constând în dulciuri, fructe şi băuturi răcoritoare, către toţi preşcolarii şi toţi elevii din ciclul primar din Râmnic. În acest fel, cadourile vor ajunge la timp pentru a fi dăruite celor mici cu ocazia serbărilor de sfârşit de an ce se organizează în această perioadă. Tot prin intermediul Primăriei, Moş Crăciun va face daruri şi copiilor instituţionalizaţi în centrele de plasament din municipiu, a celor din Centrul maternal din Troianu sau din cadrul asociaţiilor care grupează copii cu dizabilităţi. Efortul financiar presupus de aceste cadouri este de peste 220.000 lei şi reprezintă două treimi din totalul cheltuielilor aprobat prin HCL nr. 230/2014 pentru toate evenimentele şi acţiunile grupate sub genericul ‘Decembrie Magic'”, a precizat Matei.

În cursul săptămânii viitoare, Primăria Râmnicu Vâlcea va amenaja un autobuz pus la dispoziţia celor mici, care va fi condus de Moş Crăciun şi care va efectua curse gratuit în municipiu. AGERPRES