Locuitorii Zalaului au la dispozitie un numar de telefon la care, zilnic, pot intra in legatura directa cu primarul municpiului, pentru a-si spune pasurile si a sesiza neregulile pe care le intalnesc in relatia cu angajatii Primariei sau cu cei ai societatilor care apartin de Consiliul Local Zalau.
Primarul Radu Capilnasiu a declarat ca in fiecare zi in care este in localitate, intre orele 7:30-8:30, locuitorii Zalaului pot suna la numarul de telefon 660935, unde, fara nici un fel de intermediari, ii pot sesiza daca sunt tratati necorespunzator sau daca, mai grav, exista situatii in care li se cer anumite favoruri. Radu Capilnasiu a mai spus ca a auzit, pe la colturi, tot felul de discutii despre comportamentul necorespunzator al unor angajati de-ai primariei sau de-ai unitatilor subordonate Consiliului Local Zalau si a adaugat ca, pentru a lamuri asemenea situatii, doreste ca informatia sa fie concreta, direct de la sursa, si sa poata fi analizata.

Radu Capalnasiu a mai spus ca nu doreste sa devina spion sau politist, ci doar sa se asigure ca relatiile dintre administratie si cetateni sunt corecte, atat pentru o parte, cat si pentru cealalta.