Viceprimarul Mircea Dolha intentioneaza sa demoleze constructiile ilegale din Baia Mare

Viceprimarul municipiului Baia Mare, Mircea Dolha, este decis sa intre cu buldozerele in toate spatiile comerciale care functioneaza ilegal in zona orasului.
Dolha a declarat ca cel tarziu la jumatatea lunii septembrie, primaria va demara operatiunea de demolare a spatiilor unde functioneaza actualul targ de animale si cel auto. “Targul auto si cel de comercializare a animalelor nu poate functiona in municipiul resedinta, iar, in cel mai rau caz, o sa gasim un alt spatiu intr-un sat din apropierea municipiului Baia Mare. Pentru targul auto am identificat un spatiu la intrare in localitatea Satu Nou de Sus, insa urmeaza sa discutam si cu primaria de acolo pentru a stabili mai multe detalii privind amplasarea acestuia. Atat actualul targ auto, cat si cel de comercializare a animalelor este exploatat ilegal de societatea Piata Aliment, fara a avea avizul primariei”, a spus Mircea Dolha.

Viceprimarul baimarean a precizat ca, pe locul celor doua targuri, urmeaza sa se construiasca blocuri de locuinte pentru familiile tinere. La sfarsitul saptamanii trecute, viceprimarul Mircea Dolha a mai demolat o piata agroalimentara care functiona ilegal, piata administrata tot de firma Piata Aliment din Baia Mare.

Dolha a mai spus ca a primit amenintari telefonice din partea unor necunoscuti prin care era avertizat sa inceteze actiunea de demolare a spatiilor comerciale. Acesta a spus ca nu se teme de amenintarile comerciantilor si ca este decis sa aduca starea de normalitate in privinta functionarii spatiilor comerciale.