Viceprimarul din Zlatna l-a acuzat de agresiune pe seful Politiei locale

Viceprimarul orasului Zlatna, Alexandru Olalau, sustine ca seful Politiei din localitate, subcomisar Radu Tomuta, l-ar fi lovit si ar fi incercat sa-l impinga de pe un pod in rau, in urma cu cateva seri, acuze negate de politist.
Intr-o conferinta de presa, viceprimarul Alexandru Olalau l-a acuzat pe seful Politiei din Zlatna ca, in cursul serii de 13 ianuarie, l-a lovit cu umarul incercand sa-l impinga peste pod in apa, dupa care acesta l-ar fi fugarit circa zece metri si ar fi continuat sa-l ameninte.
Olalau a relatat ca el nu ar fi facut decat sa semnalizeze, folosindu-se de masina personala, producerea unui accident rutier pe DN 74, intr-o suburbie a orasului. Viceprimarul a sustinut ca politistul i-ar fi spus sa-si mute masina pentru ca incurca circulatia, moment in care edilul i-a raspuns ca, oricum, tocmai pleca cu autoturismul. Altercatia s-ar fi produs dupa acest schimb de replici, a aratat Olalau.

Seful Politiei, subcomisar Radu Tomuta, a declarat ca nu l-a atins si nu l-a agresat pe viceprimar, fiindca nu-i sta in caracter sa reactioneze astfel. Politistul a mai spus ca asteapta rezultatele anchetei, pentru a declara mai multe despre acest caz.

Viceprimarul a depus o sesizare in acest sens la Institutia Prefectului Judetul Alba, care, la randul sau, a trimis reclamatia Inspectoratului de Politie al Judetului Alba.