Viceprimarul de Campulung Moldovenesc a fost exclus din PD

tudorici-ovidiu.jpgViceprimarul democrat al municipiului Campulung Moldovenesc, Ovidiu Tudorici (foto), precum si trei consilieri locali din cadrul aceluiasi partid, vor contesta decizia de excludere luata de Consiliul de Coordonare Local al formatiunii democrate.
Ovidiu Tudorici a declarat marti, ca hotararea de excludere va fi contestata la Comisia de Arbitraj a PD Suceava, in cazul in care solutia va fi nefavorabila urmand sa apeleze la forurile centrale ale formatiunii democrate. El considera ca vinovat de situatia creata la Campulung Moldovenesc se face si liderul democratilor din judet, Eugen Constantin Uricek, deoarece a lasat mana libera filialelor locale pentru a lua decizii politice importante.

Viceprimarul de Campulung Moldovenesc si consilierii locali Marciana Dunea Polesciuc, Mihai Dutca si Vasile Petruti au fost exclusi pe motiv ca, prin actiunile lor, au prejudiciat imaginea partidului. Ovidiu Tudorici, fost candidat la Presedintia Romaniei in alegerile din toamna anului 2004, din partea Uniunii pentru Reconstructia Romaniei si membru PD din vara trecuta, a spus ca, in cazul in care nu va fi reprimit in partid, va ramane independent din punct de vedere politic.