Viceprimarul brailean Daniela Vasioiu nu mai demisioneaza

Viceprimarul democrat al municipiului Braila, Daniela Vasioiu, a anuntat ca nu demisioneaza, asa cum se gandise in urma cu cateva saptamani, ci dimpotriva, va ramane in functie pentru a urmari “ilegalitatile” primarului liberal, Constantin Cibu.
Daniela Vasioiu a spus ca va ramane in functie pana la finalul mandatului si va deconspira orice gest gresit facut de primar, precizand ca s-a inversunat sa-si pastreze postul dupa ce edilul sef i-a mai luat o atributie, respectiv Directia Serviciilor Publice. “Atunci cand eram in dubiu daca sa demisionez sau nu, v-am impartasit acest lucru. Acum, indiferent daca domnul primar imi ia toate atributiile, nu voi demisiona. Voi ramane numai ca sa urmaresc ilegalitatile din primarie si sa le aduc la cunostinta cetatenilor”, a declarat Vasioiu.

Primarul Constantin Cibu declara, in urma cu cateva saptamani, ca are de gand sa urmeze exemplul omologului sau din Bucuresti, Adriean Videanu, si sa-i retraga toate atributiile viceprimarului Daniela Vasioiu, lasandu-i ca unica preocupare ascutitul creioanelor.

Amintim ca primarul liberal Constantin Cibu si viceprimarul democrat Daniela Vasioiu, care, teoretic, au fost parteneri in Alianta D.A., sunt intr-un conflict deschis de mai bine de doi ani de zile, disensiuni care au dus si la ruperea protocolului in plan local.