ion_ion.jpgViceprimarul municipiului Slatina, Ion Ion, a demisionat din functie pentru a ocupa postul de director al societatii de apa si canalizare din localitate.
Ion Ion a fost viceprimar PNL la Slatina din 2000, cand a obtinut mandatul pe listele PRM. In 2004, viceprimarul a trecut la PNL. In ultimii trei ani, el nu s-a implicat in dispute politice, desi intre colegii sai de partid si primarul democrat, Darius Valcov au avut numeroase divergente.

Odata cu vacantarea postului de director la ACETI Slatina – societate care asigura apa si serviciile de canalizare si care apartine Consiliului Local Slatina – Ion Ion si-a anuntat intentia de a parasi fotoliul de viceprimar. Ion Ion a fost numit director la ACETI prin votul consilierilor locali de la Slatina, functie in care se va instala de marti.

Pentru fotoliul de viceprimar, niciunul dintre partidele politice reprezentate in Consiliul Local Slatina nu si-a anuntat vreun candidat. Primarul Darius Valcov a anuntat ca pentru aceasta functie partidele poarta inca negocieri. „Oricare dintre consilieri poate fi votat viceprimar, se poarta negocieri, nu este nici un candidat anuntat”, a precizat Valcov.