musoiu_stefan.jpgSocial democratul Stefan Musoiu a fost ales, pe 11 decembrie, vicepresedinte al Consiliului Judetean Ialomita, dupa ce postul fusese vacantat prin demisia lui Mihaita Gaina.

Conform regulamentului, vicepresedintii se aleg din randul consilierilor judeteni, astfel ca singura propunere pentru aceasta functie a fost din partea grupului de consilieri social-democrati.

Deoarece de la sedinta au absentat consilierii Partidului Democrat-Liberal (PD-L), Stefan Musoiu a fost ales cu 21 de voturi pentru, reprezentand votul majoritatii consilierilor judeteni in functie, cvorumul necesar adoptarii hotararii fiind cel putin 16 consilieri. „Sunt extrem de onorat, cu atat mai mult cu cat sunt cel mai tanar consilier judetean. Vreau sa multumesc pentru sustinerea colegilor din PSD, care au avut incredere in potentialul si valoarea tinerilor, cat si celorlalti consilieri din cadrul celorlalte partide, PNL si PNG-CD, pentru ca m-au votat. Ramane sa demonstrez si eu si sa nu dezamagesc increderea cu care am fost investit. Simt ca apasa pe umerii mei o responsabilitate imensa si vreau sa fac un angajament, prin care sa promit ca nu voi dezamagi nici increderea colegilor, nici pe aceea a cetatenilor”, a afirmat noul vicepresedinte.

Stefan Musoiu are 33 de ani si este presedintele filialei Ialomita a Tineretului Social Democrat. Acesta este casatorit si are doua fete, in varsta de doi, respectiv, patru ani. Conducerea Consiliului Judetean Ialomita este asigurata acum de presedintele Silvian Ciuperca (PSD) si vicepresedintii Ioan Martin (PNL) si Stefan Musoiu (PSD).