little_texas_halloween.jpgLa Little Texas te așteaptă un Halloween de speriat, cu decoruri speciale, preparate înfricoșător de savuroase și dulciuri pregătite pentru cei ce ne trec pragul. Te invitam la Little Texas de vineri, 31 octombrie si pana duminica, 2 noiembrie, pentru a petrece un Halloween aparte. Dovleci sculptati, vrajitoare, fantome si vampiri sunt elementele care compun decorul de sarbatoare.

Special pentru tine ne-am costumat in personaje inspaimantatoare si ii intampinam pregatiti cu dulciuri pe toti cei care ne trec pragul, pentru a respecta traditia de Halloween – Trick or Treat. Preparatele din meniul Hot & Mean Halloween sunt infricosator de savuroase: American Pumpkin Pie, placinta de dovleac cu aroma ametitoare de scortisoara, dulce si cremoasa, supa de dovleac picanta, surprinzator de gustoasa, iar pentru orice preparat comandat primesti din partea casei briose aromate si pufoase, decorate de Halloween.

Incearca si licorile vampirilor, vinurile sangerii, care te vor ademeni cu arome desavarsite si te vor invalui cu magia gusturilor bogate. Sarbatoreste Hot & Mean Halloween la Little Texas de vineri, 31 octombrie si pana duminica, 2 noiembrie cu surprize, decoruri infricosatoare si un meniu savuros!

Informatii si rezervari la tel. 0232.272.545.