Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, marti, cu reprezentantii societatii Tehnostrade, din Bacau, contractul pentru modernizarea drumului judetean Darmanesti-Calafindesti-Siret.

Flutur a declarat ca investitia, finantata din fonduri europene prin Programul Operational Regional (POR), in valoare de 6,3 milioane de euro, poate fi inceputa din aceasta saptamana.

Presedintele CJ Suceava a precizat ca din aceste fonduri vor fi modernizati 27 de kilometri de drum judetean, lucrarile urmand sa se realizeze intr-o perioada de 16 luni. Flutur a spus ca, pe langa acest proiect, CJ Suceava va mai semna alte patru contracte pentru modernizarea drumurilor judetene Vatra Dornei-Panaci, Pojorata-Rarau, Salcea-Veresti-Roscani, Probota-Dolhasca.

„Am semnat primul contract pentru modernizare drumuri judetene la Suceava, insa mai avem inca patru, la care licitatiile sunt contestate si speram ca aceste probleme sa se rezolve cat mai repede”, a spus Flutur, adaugand ca la Falticeni au inceput deja lucrarile de modernizare a 20 de strazi pe un alt proiect finantat prin POR.