Din 2015, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza anual Tabara de Muzica Boem Club, pe perioada vacantei de vara. Tabara de Muzica Boem Club se adreseaza  tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani care vor sa invete sa cante la nu mai putin de 4 instrumente si cu vocea.

Tabara de Muzica Boem Club se desfasoara la munte, intr-un cadru pitoresc, linistit, in mijlocul naturii, astfel incat copiii sa se poata bucura de toate beneficiile unei zone idilice. La Tabara de Muzica pot participa atat copiii care urmeaza cursurile de muzica ale Boem Club, cat si cei din afara scolii, indiferent de nivelul de cunostinte muzicale sau de orasul din care fac parte. Atelierele de pian, chitara, vioara, tobe si canto sunt sustinute zilnic de catre profesori ai Scolii de Muzica Boem Club .

Activitatile din cadrul Taberei de Muzica Boem Club se desfasoara pe grupe de varsta, sub indrumarea si supravegherea profesorilor de muzica pentru activitatile muzicale si a profesorilor psihologi,  pentru activitatile de relaxare.

Obiectivul Taberei de Muzica Boem Club consta in initierea muzicala si familiarizarea participantului cu ceea ce este muzica din punct de vedere teoretic, dar si practic. Timp de 7 zile,vor fi prezentate notiuni de teoria muzicii pe intelesul tuturor si vor fi initiati in tainele pianului, chitarii sau viorii, ale tobelor sau ale cantatului cu vocea.

Cea de-a IV-a editie a Taberei de Muzica Boem Club se va desfasura in perioada 1-13 Iulie 2018, saptamanal, la Vila ALISA*** din localitatea Bran, judetul Brasov, o pensiune situata la poalele dealului Magura, intr-o zona minunata, linistita si pitoreasca. Pensiunea este inconjurata de o livada imensa, dispune de spatii generoase de cazare, spatii si locuri de joaca, restaurant si terasa, foisor, teren de sport, sala de conferinte si toate facilitatile necesarea organizarii taberei de muzica.

Saptamana 1: Duminica, 1 iulie – Sambata, 7 iulie

Saptamana 2: Sambata, 7 iulie– Vineri, 13 iulie

Care este pretul taberei si pana cand se poate achita

Pret: 1700 lei / Saptamana

  • Plata integrala
  • Plata in transe:
  1. Rezervarea locului se face achitand un avans de 300 lei.
  2. Restul integral, pana la data 01.06.2018
  • Pentru frati, exista un discount de 100 lei pentru fiecare, din pretul taberei.
  • Plata se face exclusiv prin virament bancar

Ce include pretul:

Transport cu autocarul dus-intors, cu plecare din Bucuresti; transportul va fi realizat de firma specializata de transport.

Cazare 6 nopti in camere de 2 si 3 locuriv

Mic dejun, pranz, cina+1 gustare (meniul zilnic va fi transmis anterior desfasurarii taberei, pe e-mail, parintilor)

Ateliere de grup de instrumente si canto

Intreceri pe teme muzicale

Activitati recreative in aer liber

Drumetii la obiectivele turistice din zona

Echipa de tabara formata din manager de proiect,v profesori absolventi de Conservator, psiholog scolari pentru activitatile recreative de formare a grupurilor, monitori pentru organizarea activitatilor

Coordonator Tabara, Prof.Psiholog Scolar Adina Tatu, Director Educational Boem Club

Asistenta medicala (daca este cazul)

Echipamente si materiale pentru desfasurarea activitatilor muzicale

 

Persoana de contact pentru inscrierea in Tabara de Muzica Boem Club:

Oana Berbinschi: oana.berbinschi@boemclub.ro; Tel: 0749.455.641

Pentru alte detalii, accesati http://boemclub.ro/tabara-de-muzica-boem-club/ si www.facebook.com/TabaraDeMuzicaBoemClub/