Turul doi al alegerilor se va desfasura in 31 de localitati din judetul Constanta, printre care municipiul Mangalia si sase orase, din totalul de 70 de circumscriptii electorale.
Competitia politica continua dupa ce PSD a castigat functiile de primar, in primul tur, in 23 de localitati din judet, inclusiv municipiul Constanta, PD-L in opt localitati, PNL in sapte, primaria unei comune fiind castigata de PNTCD.

La alegerile din 15 iunie, in municipiul Mangalia si orasele Navodari, Eforie, Negru Voda si Harsova se vor confrunta candidatii PD-L si PSD, la Cernavoda, candidatii PNL – PSD, iar la Murfatlar lupta politica va fi intre PNL si PD-L.

La Mangalia, in turul doi au intrat primarul in exercitiu, Zanfir Iorgus (PD-L) si Claudiu Tusac (PSD), democrat-liberalul obtinand, la primul tur de scrutin, cinci procente inaintea socialdemocratului.

La Cernavoda, au intrat in turul doi Mariana Mircea (PSD) si primarul in exercitiu, Gheorghe Hansa (PNL), social-democrata obtinand, pe 1 iunie, 39% din voturi, iar liberalul, 30%. La Eforie, competitia electorala continua intre social-democratul Ovidiu Brailoiu, actual primar, si democrat-liberalul Gheorghe Chiru.

La Navodari, primarul PD-L in exercitiu, Doru Calapod, se va confrunta cu social-democratul Constantin Matei, in orasul Negru Voda au intrat in turul doi primarul in exercitiu Ion Nicolin (PSD) si Petrica Urziceanu (PD-L), iar la Murfatlar, George Cojocaru (PD-L) si Ioan Vladoi (PNL). La Harsova, primarul in exercitiu Ionel Chirita (PNL) s-a retras din turul doi, dupa ce a fost devansat cu 12 procente de Tudorel Nadrag (PD-L), democrat-liberalul confruntandu-se, duminica, cu social-democratul Ionel Gae.

In judetul Constanta, PSD va participa la turul doi al alegerilor cu 26 de candidati, PD-L cu 16, PNL cu 14, iar PNG-CD, PNT-CD , UPSC, Partida Romilor si PE cu cate un candidat.