voloseniuc_dumitru.jpgConsiliul Judetean Bihor a achizitionat in parteneriat cu Federatia Patronilor Bihor un stand expozitional la Targul de Turism din Debretin, Ungaria, pentru perioada 27-29 martie, ce va fi pus la dispozitia agentiilor, hotelurilor si pensiunilor bihorene care doresc sa isi prezinte ofertele potentialilor turisti din tara vecina.

Potrivit vicepresedintelui CJ Bihor, Dumitru Voloseniuc, promovarea si dezvoltarea turismului bihorean reprezinta o prioritate pentru institutie.

In acest sens, conducerea CJ a decis sa faciliteze participarea bihorenilor care desfasoara activitati in domeniul turismului la Targul de Turism de la Debretin. Pe langa faptul ca vor avea la dispozitie un stand expozitional unde isi vor putea prezenta ofertele, bihorenii participanti la targ vor avea posibilitatea sa stabileasca relatii cu agenti economici ungari si sa intalneasca potentiali clienti din tara vecina.

Voloseniuc a initiat, in ultima vreme, mai multe intalniri cu reprezentantii agentiilor de turism, proprietarii de pensiuni si hoteluri din Bihor, pentru a se informa reciproc, dar si pentru a alcatui o baza de date cu toti operatorii bihoreni din turism care ar dori sa participe la acest targ sau la alte actiuni ce vor fi organizate.

Targul de turism din Debretin, care va avea loc la Centrul Kolcsey, a fost vizitat, anul trecut, de peste 10.000 de persoane, fiind considerat cel mai mare eveniment turistic provincial din Ungaria. Cu ocazia targului, va fi editata o revista dedicata special acestui eveniment, pe care toti vizitatorii o vor primi la intrare si in care reclamele expozantilor pot aparea gratuit. Consiliul Judetean Bihor i-a invitat pe toti operatorii bihoreni din turism sa participe la acest targ.