tanasescu_tudor.jpgVicepremierul Dan Nica si presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, au fost prezenti, pe 29 aprilie, la Giurgiu, pentru instalarea noului prefect al judetului, fostul deputat PSD de Giurgiu, Tudor Tanasescu.

„Ii cer prefectului ca impreuna cu echipa din subordine sa contribuie la cel mai important deziderat al Romaniei in 2009 imbunatatirea activitatii economice, toti factorii locali sa faca echipa cu prefectul, sa ne gandim la sutele de mii de oameni a caror viata depinde de actiunile intreprinse de dumneavoastra”, a declarat, cu aceasta ocazie, Dan Nica.

El a completat ca va depune toate eforturile pentru a sprijini judetul Giurgiu, care are un frate mai mare in municipiul Bucuresti. Noul prefect instalat in functie, fostul deputat de Giurgiu, Tudor Tanasescu, a spus ca este constient de importanta functiei pe care o ocupa si va face tot posibilul sa fie un garant al legii si al sprijinirii cetatenilor. „Sunt constient ca functia in care am fost numit presupune hotarare, determinare si echilibru in coordonarea institutiei si ma angajez in fata dumneavoastra sa fiu un garant al aplicarii si respectarii Constitutiei Romaniei si legilor tarii si respectarii tuturor cetatenilor judetului Giurgiu, un garant al ordinii si linistii publice”, a declarat, cu aceasta ocazie noul prefect al judetului Giurgiu.

„Sper ca in urmatorii 5-10 ani sa schimbam putin imaginea judetului Giurgiu mai ales ca un sondaj pe care l-am comanda in judet si al carui rezultat nu-l voi divulga astazi m-a uimit si socat in privinta preocuparilor actuale ale locuitorilor judetului Giurgiu”, a declarat Marian Vanghelie. El a spus ca va lupta pentru a indrepta deficientele administrative din judetul Giurgiu, pentru a reda speranta deplina giurgiuvenilor.

El s-a declarat interesat de judetul Giurgiu si cred ca de vina pentru aceste deficiente a fost clasa politica, dar a dat asigurari ca se va preocupa ca judetul Giurgiu sa fie unul fruntas in Romania. Si el a dat un semnal privind munca in echipa cu toti factorii din judet si a multumit in acest context primarului liberal al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, pentru prezenta sa in sala la numirea noului prefect de Giurgiu.