Trei motive pentru care administratia publica alege implementarea de solutii ERP

siveco_21aprilie.jpgSIVECO Applications – un instrument util in practica administrativa

Administratia romaneasca a marcat pasi importanti in directia modernizarii si eficientizarii modului propriu de lucru. Este vorba de o mare deschidere fata de importarea, din mediul privat, a unor solutii de management ce s-au dovedit eficace. Intre aceste metode de management, un loc important il ocupa managementul informatizat, prin apelul la sisteme software de actualitate, in cadrul principalelor departamente din cadrul institutiilor publice.
In prezent, solutia pentru dinamizarea proceselor si reducerea volumului de munca din zona administrativa este reprezentata de adaptarea, personalizarea si implementarea unei solutii ERP (Enterprise Resource Planning).

In spiritul implicarii sale in modernizarea informatica a principalelor domenii de activitate, SIVECO Romania s-a remarcat si ca dezvoltator de solutii software pentru administratia publica. Pachetul informatic SIVECO Applications, validat deja prin implementari de succes in sectorul privat, a devenit, treptat, o piesa de rezistenta in demersul de informatizare al unor institutii publice recunoscute.

Scalabilitate. Investitia in software castiga teren in sectorul public romanesc, fiind motivata in principal de cresterea semnificativa a randamentului acestor institutii cu ajutorul tehnologiei moderne. Fundamentul acestei cresteri a eficientei se regaseste, in principal, in beneficiile pe care le aduce automatizarea in practica functionarilor publici. Pentru a se plia pe structura departamentala a fiecarei institutii si pentru a putea fi accesat si in mod fractionat, un ERP astfel configurat se preteaza la extinderi ulterioare. Prin faptul ca poate fi livrat si sub forma unor componente independente, SIVECO Applications rezolva, in buna masura, si aspectul accesibilitatii costurilor de implementare.

Adaptabilitate. Implicatiile si complexitatea proiectelor de informatizare din administratia publica romaneasca reclama calitati deosebite ale produselor software achizitionate, astfel incat acestea sa fie usor asimilabile de catre utilizatori. Un avantaj deosebit al sistemului SIVECO Applications rezida in adaptabilitatea aplicatiei. Componentele sistemului informatic integrat oferit de SIVECO Romania, permit, in integralitatea lor, configurarea, la cererea beneficiarului, in scopul satisfacerii superioare a cerintelor particulare.

Performanta. SIVECO Applications reprezinta o solutie de optimizare a managementului, pe toate palierele de activitate din institutia publica, in scopul obtinerii de rezultate superioare. Implementarea unui astfel de sistem inseamna, pe de o parte, pentru functionarii administrativi, economie de timp si resurse, iar, pe de alta parte, pentru cetateni, inseamna o mai buna comunicare cu reprezentantii administrativi si, in ultima instanta, cresterea increderii populatiei in institutiile publice.