reabilitare_termica.jpgTrei blocuri din municipiul Adjud vor fi reabilitate termic cu finanţare obţinută de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei. Valoarea investiţiei este de 406 mii lei, iar lucrările vor fi realizate de societatea General Construct, care a câştigat licitaţia.
Primarul Constantin Armencea a declarat că a depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei un amplu proiect care vizează reabilitarea termică a majorităţii blocurilor din municipiu. „Cele trei blocuri care deja au primit finanţare fac parte din acest proiect şi reprezintă doar începutul acestui proiect amplu pe care sperăm să-l finalizăm în câţiva ani”, a afirmat primarul Constantin Armencea, citat de „Monitorul de Vrancea”.

Printre proiectele pe care municipalitatea din Adjud le are în derulare se află modernizarea iluminatului public în municipiu, mo-dernizarea spaţiilor verzi, modernizarea centrului civic şi zona Casei de Cultură, finalizarea lucrărilor şi dotarea cu echipamente a Ambulatoriului de specialitate, extinderea Centrului pentru persoane cu handicap, reabilitare străzi şi trotuare, introducerea unui sistem de supraveghere video, reabilitarea primăriei vechi, finalizarea lucrărilor la noul sediu al primăriei.