Toyota a adoptat judetul Iasi in cadrul proiectului “Let’s do it Romania!”

toyota_iasi_sigla.jpgToyota a primit in acest an titulatura de cel mai “verde” brand din lume, conform unui studiu realizat de catre Interbrand in colaborare cu Deloitte. Pentru a onora si a intari aceasta titulatura, Toyota a hotarat sa se alature celui mai mare proiect de implicare sociala din Romania: “Let`s Do It, Romania!”

Toyota Iasi a adoptat judetul Iasi in cadrul acetui parteneriat punand la dispozitia voluntarilor logistica necesara pentru a-si putea desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

In cele doua zile de cartare, 27 august si 3septemebrie, Toyota Iasi a pus la dispozitia voluntarilor 3 autoturisme Toyota pentru a putea acoperi tot judetul intocmind astfel mult mai corect si complet harta deseurilor. In marea zi a curateniei nationale vor fi puse la dispozitie logistica necesara (masini, saci menajeri, manusi) si vor fi sprijiniti voluntarii in demersul lor.

Mai mult, Toyota stie sa rasplateasca rezultatele si daruirea colaboratorilor sai si ii va premia pe cei mai buni. Primii trei lideri care vor strange cei mai multi voluntari vor fi premiati. Voluntarul care va strange cea mai mare cantitate de deseuri va primi drept premiu un weekend cu o Toyota Prius, primul vehicul cu propulsie hibrida din lume, aflat acum la cea de-a treia generatie si carburantul necesar pentru o excursie.

Toyota Iasi sprijina initiativa in cel mai eco mod posibil! Compania Toyota este dealtfel unul dintre sustinatorii miscarii “Let`s Do It!” si la nivel international, oferind sprijin si altor tari din comunitatea Let’s Do It, World!

Parteneriatul realizat cu “Let`s Do It, Romania!” este in linie cu politica de protectie a mediului promovata de catre Toyota. Aceasta politica se reflecta atat in autoturismele produse, cat si la nivel de comportament responsabil al angajatilor.

Angajatii Toyota Iasi vor participa la curatenia nationala de pe 24 septembrie. Doritorii sunt asteptati sa se alature echipei Toyota sambata dimineata, in parcarea Iulius Mall, intre orele 08.00-11.00.