Tuturor celor 245 de angajaţi ai Primăriei Alba Iulia li s-au recoltat, marţi, probe pentru depistarea COVID-19, după testarea pozitivă cu acest virus a unei asistente medicale care se ocupa de triajul şi măsurarea temperaturii la intrarea în instituţie.

„Astăzi au fost recoltate probe de la 245 de angajaţi ai Primăriei Alba Iulia din sediul central, dar şi din serviciile şi direcţiile din celelalte sedii. Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezenţă recentă în sediul central şi ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19. Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de mâine, 22 iulie”, se arată într-un comunicat de presă al administraţiei locale.

Potrivit sursei citate, primăria municipiului Alba Iulia nu a avut marţi şi nu va avea nici miercuri program de lucru cu publicul. „Ne referim strict la prezenţa fizică a albaiulienilor în sediul central al instituţiei. Serviciile şi direcţiile instituţiei pot fi contactate telefonic şi prin e-mail, iar primirea şi eliberarea documentelor se va face prin intermediul poştei electronice (în format electronic). Dispeceratul instituţiei poate fi contactat la 0258-819462, iar adresa de email oficială este office@apulum.ro. Estimăm că activitatea se va relua în condiţii normale începând de joi, 23 iulie”, se mai arată în comunicatul menţionat. AGERPRES