TotalSoft lansează cursuri profesionale de analiză de business confom metodologiilor internaţionale

TotalSoft, producătorul român de software, parte a grupului Global Finance, anunţă lansarea programelor profesionale de training destinate acumulării cunoştinţelor şi dezvoltării abilităţilor necesare unui analist de business, conform standardelor internaţionale IREB.

Cursurile se adresează atât companiilor cât şi persoanelor fizice care doresc să-şi dezvolte abilităţile de a utiliza metodologii specifice gestiunii cerinţelor de business, conform standardelor practicate la nivel internaţional.

Este dovedit faptul că, documentarea cerinţelor de business reprezintă primul pas în optimizarea proceselor oricărei companii, aceasta fiind etapa care decide succesul sau eşecul initiativelor ce se pot transforma în proiecte valoroase. Prin parteneriatul cu IREB, instituţia care supervizează activitatea de certificare a business analiştilor din Germaina, Elveţia, Austria, U.K., U.S.A, Israel, India sau Olanda, TotalSoft vine în întampinarea unei nevoi stringente în piaţă, cursuri autorizate şi recunoscute internaţional în anliză de business.

TotalSoft este de altfel prima companie din Europa de Est atestată pentru furnizarea serviciilor de training a business analiştilor în schema de certificare IREB. Prin intermediul cursurilor, companiile au acces direct la modalităţile de documentare eficientă, clară şi concisă, privind cerinţele de business, în vederea îmbunătăţirii proceselor existente, implementării noilor procese de business, introducerii de noi aplicaţii-suport, fără a mai fi nevoie să apeleze la companii de consultanţă.

Cursurile TotalSoft echivalează cu 2 ani de experienţă efectivă în analiză business şi sunt susţinute de experţi internaţionali care acţionează în sfera managementului cerinţelor de business, industriale, din domeniul cercetării şi al educaţiei.

Certificarea obţinută de cei care vor urma cursurile este valabilă la nivel internaţional. Pentru detalii privind programul centrului de training puteţi accesa: http://ireb.totalsoft.ro/