Tiriac Imobiliare isi propune sa realizeze investitii de 900 milioane euro pana in anul 2010 in proiecte de real estate, prin intermediul celor 21 de companii din portofoliul sau, atat independent, dar si in colaborare cu companiile Riofisa din Spania sau LBBW Immobilien din Germania.
Planurile de investitii ale Tiriac Imobiliare includ un proiect cu spatii comerciale, rezidentiale si centre de afaceri in Otopeni de 205 milioane euro, un centru de afaceri in cartierul Buzesti de 20 milioane euro, precum si un parc industrial pe autostrada Bucuresti – Pitesti limitrof dezvoltarii proiectului Portland de 25 milioane euro.

Tiriac Imobiliare este dezvoltator in domeniul de real estate si al constructiilor si face parte din grupul Tiriac Holdings Ltd. Principale investitii ale Grupului sunt concentrate in domeniile financiar-bancar, comert cu autovehicule, proprietati imobiliare si servicii de transport aerian. Tiriac Imobiliare si-a inceput activitatea in anul 1994, odata cu infiintarea Fergus Construct International, prima firma imobiliara a grupului Tiriac Holdings.