bani3.jpgUn număr de 26 de cupluri de locuitori ai municipiului Râmnicu Vâlcea au primit marţi dimineaţă din partea primăriei tichete valorice de 600 de lei, la împlinirea a 50 de ani de căsătorie.

„Îi respect pe aceşti oameni pentru principialitate, pentru loialitate, pentru bun simţ. Este o lecţie de viaţă pe care o putem învăţa de la aceşti vâlceni. Eu unul nu pot decât să-i respect pe aceşti oameni care sunt adevărate poveşti de viaţă. A sta lângă acelaşi partener aproape o viaţă de om înseamnă înţelegere, încredere, puterea a înfrunta greutăţile vieţii, de a crea proiecte, a susţine şi crede în ideea de familie. Primăria le oferă aceste tichete cadou, dar mai mult de atât, le oferă respectul nostru”, a declarat primarul interimar, Gheorghe Matei.

În cadrul festivităţii „Nunta de Aur”, 26 de cupluri de vâlceni au primit din partea Primăriei Râmnicu Vâlcea, Diploma de Fidelitate, precum şi tichete sociale în valoare de 600 de lei.
De la începutul anului şi până în prezent, 48 de cupluri au fost aniversate cu o astfel de ocazie, numărul perechilor care au aniversat Nunta de Aur în Sala de Consiliu a Primăriei, de la debutul acţiunii, în august 1999, şi până în prezent, ajungând la 1608. AGERPRES