Termeni si Conditii – www.administratie.ro

Actualizate la data de 5 septembrie 2019

 

Site-ul www.administratie.ro  (denumit in continuare Site-ul) este detinut detinut de OAMENI SI COMPANII SRL cu sediul social in Iasi, STR. SPITAL PASCANU 15 C, inregistrata la ONRC sub nr. J22/973/2000  cu cod unic de identificare 13611073 , denumita in continuare OSC.

Vizitator – orice persoana care acceseaza Site-ul

Utilizator Site / Membru Comunitate – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare (spre exemplu formulare) puse la dispozitie de catre OAMENI SI COMPANII sau in baza unui acord de utilizare existent intre OAMENI SI COMPANII si acesta si care duce la crearea si utilizarea unui cont in Site si/sau intr-o Comunitate ori Platforma

Comunitate – Administratie publica centrala si locala

Platforma (digitala) – www.administratie.ro

Prin „continut” intelegem:

 • toate informatiile de pe Site, Comunitate si/sau Platforma ori din aplicatie care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui mesaj (e-mail, newsletter, etc) trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre OAMENI SI COMPANII prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil

 

 1. Prevederi generale

Utilizarea Site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi actualizate oricand de catre OAMENI SI COMPANII, iar accesarea sau utilizarea Site-ului presupune acceptarea neconditionata a Termenilor si conditiilor in forma si continutul afisat la momentul accesarii/utilizarii.

Anumite caracteristici sau categorii ale Site-ului pot fi supuse unor termeni sau reguli suplimentare, termeni sau reguli, care vor fi postate pe Site in legatura cu astfel de caracteristici sau categorii.

Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. OAMENI SI COMPANII nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte lipsuri ale acestui site sau ale continutului afisat.

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest site, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor in forma si continutul afisat la momentul utilizarii si garantati ca aveti dreptul, autoritatea si capacitatea de a intra in acest acord (Termeni si conditii) precum si de a accesa si utiliza Siteul.

 

 1. Accesul pe Site si inregistrarea in comunitati

Accesul la anumite servicii, categorii si informatii din cadrul Site-ului se face prin inregistrare cu nume de utilizator si parola precum si alte informatii sau conditii suplimentare, dupa caz.

Cand va inscrieti pentru a va abona la buletine informative, newsletter, forum, evenimentele si alte servicii pe care le accesati vi se vor solicita prin formularul/talonul de inregistrare si/sau participare mai multe informatii precum (nume si prenume, date de contact s.a.). Prin completarea formularului/talonului garantati ca: (a) toate informatiile solicitate pe care le trimiteti sunt reale si corecte; si (b) veti mentine acuratetea si actualizarea acestor informatii.

Veti fi responsabil pentru pastrarea confidentialitatii informatiilor dumneavoastra de utilizator, si nu vom fi responsabili pentru utilizarea abuziva a informatiilor de catre un tert, autorizat sau nu de dumneavoastra.

Sunteti responsabil pentru toate activitatile care au loc in conturile generate cu informatiile dumneavoastra de utilizator. Sunteti de acord sa notificati imediat OAMENI SI COMPANII cu privire la orice utilizare neautorizata sau utilizarea neautorizata suspectate a Utilizatorului de informatii sau orice alta incalcare a securitatii.

Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui datele de utilizator si parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dumneavoastra, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a Siteului, Platformei si/sau Comunitatii. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in Site.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dumneavoastra personale sau la corespondenta dumneavoastra.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala prin intre site si browserul dumneavoatra, Site-ul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dumneavoastra catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dumneavoastra risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Site-ului / Platormei/ Comunitatii. Site-ul nu permite accesul, folosind acelasi cont mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Site-ul isi rezerva dreptul de a anula sau suspenda accesul dumneavoastra la continutul sau.

 

 1. Utilizarea Site-ului

In timpul utilizarii Site-ului si a serviciilor sale, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul Site-ului.

 

 1. Proprietate intelectuala si drepturi de autor

Materialele integrate in acest Site sunt proprietatea intelectuala a SC Oameni si Companii SRL sau a partenerilor sai. Copierea sau reproducerea acestor materiale este strict interzisa. Tiparirea sau salvarea electronica a paginilor Siteului este permisa atat timp cat scopul este strict pentru uz personal. Aceste materiale descarcate cad sub incidenta Termenilor si Conditiilor www.administratie.ro

Continutul si designul Site-ului precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul publicate pe site sau trimis dumneavoastra prin email sau furnizat dumneavoastra in orice alta modalitate – ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut Site“), apartin Site-ului si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Textul, imaginile, grafica, animatiile, clipurile video si aranjarea acestora pe site-ul www.administratie.ro sunt subiect al drepturilor de autor si de protectie a proprietatii intelectuale.

In masura in care dumneavoastra publicati continut pe Site (de exemplu in sectiunea Blog, daca exista), declarati ca:

– acordati Site-ului o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului publicat de dumneavoastra pe Site. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti siteului un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul in Site, cata vreme exista Siteul, precum si un drept neexclusiv si nelimitat in timp de a publica, republica, traduce si utiliza materialul in orice alt site precum si orice fel de publicatie a OAMENI SI COMPANII

– garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Site

– exonerati de raspundere Site-ul cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dumneavoastra si gazduit de Site si veti fi tinut raspunzator fata de OAMENI SI COMPANII, terti indreptatiti si/sau autoritati cu privire la continutul publicat de dumneavoastra si gazduit de Site

Site-ul isi rezerva dreptul de a sterge continutul postat de dumneavoastra, fara informarea dumneavoastra.

 

 1. Reguli de conduita in cadrul Platformelor si / sau Comunitatilor

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dumneavoastra.

Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii si/sau orice alt continut prin intermediul siteului si/sau platformelor de comunicare puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care au un continut ce incalca prevederile legale, bunele moravuri sau drepturi ale unor terti. Sunt interzise fara a se limta la: mesajele sau continutulul amenintatoare, defaimatoare, abuzive, indecente, discriminatoare care incalca in orice fel dreptul la imagine sau alte drepturi pe care le are un tert.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

– Nu puteti prelucra vreo informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Site-ului decat cu respectarea dispozitiilor legale aplicabile in materia prelucrarii si protectiei datelor cu caracter personal

– Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la Platforma

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de “joc piramidal” sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dumneavoastra catre Site sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Site-ul precum si orice tert indreptatit pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dumneavoastra a unor mesaje al caror continut incalca prevederile legale, bunele moravuri, drepturi ale unor terti.

Site-ul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dumneavoastra si ceilalti utilizatori (orice sisteme care permit generarea de continut de catre utilizatorii site-ului/comunitatii).

OAMENI SI COMPANII are dreptul dar nu si obligatia de filtrare a mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie

OAMENI SI COMPANII isi rezerva dreptul (care poate fi exercitat la orice moment si fara o notificare prealabila) de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare sau la site.

Pentru comentariile si continutul postate de utilizatori raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora.

Siteul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Sunteti singurul responsabil cu privire la consecintele interactiunii cu alti membri ai Comunitatilor sau vizitatori ai Site-ului. In anumite momente, Site-ul isi rezerva dreptul, dar fara a fi obligat expres la aceasta, sa monitorizeze disputele dintre membrii Comunitatilor si sa ia decizii in vederea restabilirii ordinii in cadrul Comunitatii. Prezentii termeni si conditii sunt completati de regulamentul aplicabil pentru activitatea din cadrul Comunitatii in cauza, precum si pentru regulamentele specifice tipului de activitate pe care o realizati in site, cand acestea exista.

 

 1. Protectia datelor personale

SC Oameni si Companii SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Conform cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia datelor personale, aveti urmatoarele drepturi:

Dreptul de a fi informat (art. 12-13): Informarea persoanei vizate cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.

Dreptul de acces la date (art.15): Persoana vizata poate solicita acces la datele sale pentru a verifica daca prelucrarea este intemeiata.

Dreptul de a rectifica Datele( art.16): Persoana vizata poate solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate gresit.

Dreptul de a fi uitat (art.17): Cand procesarea nu mai este justificata sau cand persoana vizata si-a retras consimtamantul.

Dreptul de restrictionare a prelucrarilor(art.18) Persoana vizata poate cere restrictionarea datelor folosite sau a transferului de date.

Portabilitatea datelor (art. 20): Persoana vizata are dreptul de a solicita portarea datelor intre Operatori.

Dreptul de a face opozitie (art.21): Dreptul persoanei vizate de a face obiectii sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrari

Dreptul de a se opune la profilari (art. 21) Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, cititi mai multe aici.

 

 1. Politica de cookies

 

Este posibil sa colectam informatii despre dumneavoastra in mod automat folosind cookie-urile din Site. Aceasta informatie va fi stocata sub forma unui “Cookie”. Cookie-urile sunt fisiere de mici dimensiuni, formate din litere si cifre care se trimit dinspre Site catre dispozitivul de pe care este accesat site-ul. Cookie-urile sunt stocate temporar la dv pe dispozitiv.  Cookie-urile nu contin virusi sau alt continut daunator pentru dispozitivul dumneavoastra. Unele cookie-uri sunt necesare functionarii site-ului. Daca doriti sa nu primiti cookie-uri, puteti opta de la inceput pentru asta sau puteti modifica/dezactiva din browser-ul de internet setarile de cookie-uri. Cookie-urile care sunt necesare functionarii site-ului nu se pot dezactiva total, ele asigurand printre altele securitatea Site-ului si a sesiunii dumneavoastra.

Va rugam sa consultati politica privind cookie-urile folosite de acest site aici.

 

 1. Suspendarea Accesului

Siteul poate, fara orice notificare sau alta formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul Siteului sau la o parte a acestui continut.

 

 1. Acuratetea informatiilor

 

Acest Site contine informatii cu scop informativ si care sunt adresate vizitatorilor, clienti  si potentialilor clienti ai SC Oameni si Companii SRL . SC Oameni si Companii SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea acestora. SC Oameni si Companii SRL face tot posibilul pentru ca datele continute in acest Site sa fie corecte si actualizate.

SC Oameni si Companii SRL isi rezerva dreptul de a modifica informatia continuta in acest Site in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

 

 

 1. LIMITAREA RASPUNDERII !!!

Facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, totusi Site-ul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Site-ului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate ori utilizate. Site-ul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune de orice natura), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

Site-ul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate. De asemenea, Site-ul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

OAMENI SI COMPANII nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, daune de orice natura (chiar daca ati fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

– costuri in legatura cu orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site;

– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Siteul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu.

De asemenea, Siteul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

 

 1. Legea aplicabila si jurisdictii

 

Acest Site a fost creat si functioneaza in conformitate cu legile in vigoare in Romania. Eventualele litigii aparute se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

 1. Note finale

 

Pentru orice explicatii ale continutului sau in caz ca aveti nevoie de informatii suplimentare privind continutul acestei pagini de Termeni si Conditii va rugam sa accesati pagina de contact disponibila aici , sau sa ne contactati prin email la office@administratie.ro