Târgul de Turism al Bucovinei va fi organizat la Mamaia

O tombolă cu câştiguri interesante şi un flash mob prezentat de minorităţile din zonă vor fi ”vedetele” Târgului de turism al Bucovinei care se va desfăşura la începutul lunii iulie, la Mamaia, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.

Acesta a anunţat că evenimentul va avea loc între 4 şi 6 iulie, la Mamaia, în organizarea CJ Suceava în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa. Potrivit lui Nechifor, în cadrul Consiliului Consultativ Judeţean de Turism de la Gura Humorului s-a stabilit ca la târgul de la Mamaia să fie organizată o tombolă la care, printre altele, să fie oferite zece bilete pentru petrecerea unui sejur în Bucovina. De asemenea, pe plaje vor fi împărţite cadouri personalizate ”Bucovina”, cum ar fi pălării, baloane, mingi şi sacoşe.

Tot la evenimentul din iulie va fi organizat un flash mob ce va include toate cele 14 minorităţi din Bucovina şi care va evolua în diverse locaţii neconvenţionale din Mamaia. Totodată, Ansamblul ”Ciprian Porumbescu” va prezenta un spectacol cu tradiţiile minorităţilor din judeţul Suceava. AGERPRES