Camera de Comert si Industrie Maramures a organizat la Baia Mare cea de-a VII-a editie a Targului „IT & C – 2007”, care a atras numerosi participanti, dar si public interesat.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures, Gheorghe Marcas, a spus, cu acest prilej, ca sistemele informatice s-au dezvoltat vertiginos in ultimii ani, iar computerele sunt nelipsite din orice domeniu de activitate. „Companiile private, cat si administratia publica lucreaza de ani buni cu sisteme informatice performante, iar companiile private care activeaza in domeniul arhitecturii sau a proiectarii asistate ultilizeaza programe de ultima generatie. Folosirea unor programe performante inseamna si afaceri de succes, iar managerii companiilor au inteles destul de repede ca utilizarea tehnologiilor performante inseamna si profit”, a aratat Gheorghe Marcas.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Maramures a mai precizat ca firmele si facultatile prezente la standuri cu aplicatii practice au trezit atentia vizitatorilor, dar si a tinerilor care au manifestat un interes deosebit pentru ultimele noutati in domeniul programelor de calculator.