primaria giurgiu.jpgPrimăria municipiului Giurgiu a organizat, în colaborare cu o companie multinaţională specializată în cablaje auto din Piteşti, un târg al locurilor de muncă pentru tinerii cu abilităţi de a lucra în domeniul construcţiilor de autoturisme.

„Este o preocupare constantă a Primăriei municipiului Giurgiu aceea de a sprijini tinerii în căutarea unui loc de muncă. De-a lungul timpului Primăria municipiului Giurgiu a identificat investitori sau firme care îşi desfăşoară activitatea pe raza oraşului şi nu numai şi care se aflau în căutare de personal. Astfel, pentru că de multe ori tinerii vin şi la Primăria municipiului Giurgiu pentru a se interesa de locuri de muncă vacante, pe lângă oferta de locuri de muncă a AJOFM Giurgiu, angajaţii primăriei au informat constant şi au fost o interfaţă între cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi angajatori”, a declarat reprezentantul Biroului Mass-Media şi de Relaţii Publice, Mihai Răboj.

El a afirmat că luni, la Galeriile de Artă din Giurgiu, lângă Turnul Ceasornicului. a fost deschis un târg de locuri de muncă la care sunt oferite aproximativ 50 de locuri de muncă pentru tinerii cu studii medii, principalul ofertant de locuri de muncă fiind o companie multinaţională ce produce cablaje auto de 15 ani în oraşul Piteşti.

Posturile oferite giurgiuvenilor sunt de confecţioner cablaje auto şi operator roboţi industriali şi presupun personal necalificat (calificarea urmând a fi realizată la locul muncii) şi studii medii. Între beneficiile acordate de companie se numără transport şi cazare asigurate, primă de Paşte, Crăciun şi de vacanţă, bonus de loialitate sau pentru performanţă, servicii medicale gratuite sau tichete de masă. Cerinţele constau în capacitatea de a lucra în echipă, acuitate vizuală şi dexteritate manuală, precum şi disponibilitatea de a lucra în schimburi.

În municipiul Giurgiu funcţionează mai multe licee cu profil tehnologic şi un liceu cu specific în construcţia de nave. AGERPRES