Subprefectul Simona Drăghincescu a preluat atribuţiile de prefect al judeţului Brăila

Subprefectul Simona Drăghincescu a preluat, începând de pe 12 august, atribuţiile de prefect al judeţului Brăila, după demisia fostului prefect, Cătălin Boboc, desemnat candidat al PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila.

Conform ordinului ministrului Afacerilor Interne, Simona Drăghincescu a fost desemnată “înlocuitor de drept al prefectului judeţului Brăila”.

Simona Drăghincescu a fost învestită în funcţie şi a depus jurământul de credinţă pe 4 august 2020, în cadrul unei ceremonii care a avut loc, în cadru restrâns, la sediul Instituţiei Prefectului.

“Pentru mine, numirea în funcţia de subprefect al judeţului Brăila este o recunoaştere a întregii mele activităţi administrative. Momentul în care sunt numită este unul extrem de greu şi foarte important atât pentru brăileni, cât şi pentru români în general. Trebuie să avem grijă de noi, dar şi de cei de lângă noi”, a declarat, cu această ocazie, Simona Drăghincescu.

Simona Drăghincescu are pregătire economică şi juridică şi a ocupat, timp de şase ani, funcţia de director al Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor Brăila. În ultimii 10 ani a fost consilier local municipal şi consilier judeţean. AGERPRES