Subprefectii de Arad nu vor fi schimbati

bibart_calin.jpgCei doi subprefecti ai judetului Arad nu vor fi schimbati, cu toate ca la numire au fost sustinuti de PSD.

”Am fost consultat de la Guvern, fiind intrebat ce parere am despre eventuala schimbare a celor doi subprefecti, Radu Stoian si Florin Remetan, ambii numiti de PSD, raspunsul meu fiind unul negativ. Niciunul dintre ei nu si-a anuntat intentia de a demisiona din functie si cred ca nu ar fi un moment politic potrivit pentru demiterea lor”, a declarat luni, Calin Bibart, prefectul judetului Arad.

Potrivit acestuia, daca insa, unul dintre ei va decide sa demisioneze, se va propune ministerului de Interne ca postul acestuia sa ramana blocat, pentru ca activitatea poate continua si cu un singur subprefect. ”Daca insa vor demisiona amandoi, va trebui sa vina altcineva in locul, a macar unuia dintre ei”, spune Bibart. ”In momentul politic actual, este mai bine sa se pastreze actuala formula de conducere a Prefecturii, mai ales ca data alegerilor prezidentiale este foarte aproape”, a mai adaugat prefectul Calin Bibart, sustinut la numirea sa in functie de catre PD-L. AGERPRES