Primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, si reprezentantii SC PA&CO International SRL au inventariat in cursul saptamanii trecute strazile pe care s-a turnat covor asfaltic subtire in cursul anilor 2006 si 2007 si care au fost afectate de fenomenul inghet-dezghet din aceasta iarna.
Intrucat, conform contractului, garantia lucrarilor la strazile pe care s-a turnat covor asfaltic subtire este de 2 ani, toate defectiunile aparute vor fi remediate de firma constructoare, pe propria cheltuiala.

Strazile pe care au fost identificate mai multe defectiuni sub forma gropilor aparute in covorul asfaltic si care vor fi remediate sunt: str. Stefan cel Mare, str. Milcov, B-dul Mihai Viteazu, str. Vasile Alecsandri, str. Oituz, str. I.S.Sturza, str. George Bacovia si str. Narciselor. In mai mica masura au fost afectate strazile Constantin Ene, Razboieni, Bradului, N.Tituluscu, Garofitei si Bucegi.

Refacerea carosabilului pe toate strazile aflate in garantie va incepe imediat ce conditiile meteo vor permite acest lucru.