Strategie de dezvoltare a judeţului Constanţa în perioada 2021-2027, proiect cu fonduri europene de 2,3 milioane lei

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a anunţat semnarea ordinului de începere a lucrărilor privind realizarea strategiei de dezvoltare a judeţului pentru perioada 2021-2027, proiect cu fonduri europene în valoare de 2,3 milioane de lei.

“Un alt proiect realizat din fonduri europene va fi implementat cu succes în judeţul nostru! Este vorba despre Strategia de Dezvoltare a Judeţului Constanţa pentru perioada 2021-2027”, a postat reprezentantul CJ Constanţa pe Facebook.

Potrivit lui Ţuţuianu, în termenul de 12 luni, CJ va avea un cadru unitar de planificare a investiţiilor ce vor fi realizate în judeţul Constanţa. “Astăzi, am semnat ordinul de începere a lucrărilor privind realizarea Strategiei de Dezvoltare, iar în termen de 12 luni vom avea un cadru coerent şi unitar de planificare a investiţiilor şi a direcţiilor de dezvoltare socio-economică a judeţului Constanţa. Valoarea totală a proiectului este de 2,3 milioane de lei. Sunt bani europeni utilizaţi în domenii de acţiune strategică, precum infrastructură de transport şi utilităţi, mediu şi energie, dezvoltare economică, resurse umane şi sănătate, pentru bunăstarea comunităţilor”, a precizat preşedintele CJ Constanţa.

El a menţionat că respectivul proiect include şi digitalizarea instituţiei Consiliului Judeţean Constanţa. AGERPRES