Sportivii au fost premiaţi de primăria municipiului Baia Mare

chereches_catalin1.jpgPrimăria municipiului Baia Mare a premiat, luni, cu peste 60.000 de lei sportivii calificaţi în acest an la campionatele şi olimpiadele naţionale şi internaţionale. Sute de elevi, însoţiţi de părinţi, profesori şi antrenori au participat la ceremonia de acordare a premiilor înmânate personal de edilul oraşului, Cătălin Cherecheş.

La eveniment au participat şi cei doi viceprimari şi membrii Consiliului Local Baia Mare. “Este pentru noi un moment special, deosebit în acest an să apreciem şi să premiem performanţa şi ceea ce dumneavoastră reprezentaţi pentru comunitatea locală”, a spus primarul oraşului Baia Mare.

Tinerii sportivi din Maramureş au obţinut în acest an 136 de premii în competiţiile naţionale, două premii pentru calificarea în loturile naţionale lărgite, un premiu pentru olimpiada balcanică la seniori şi şase premii pentru olimpiadele internaţionale. Au fost premiaţi elevii care practică handbalul, baschetul, rugby, fotbalul, şahul şi alte sporturi.

Valoarea totală a premiilor oferite elevilor şi echipelor sportive de primăria municipiului Baia Mare este de 40.000 de lei, iar valoarea premiilor pentru profesori şi antrenori, 20.000 de lei. AGERPRES