Sorin Oprescu ramane nehotarat in privinta candidaturii la Presedintie

oprescu_sorin_.jpgPrimarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, ramane in continuare nehotarat in privinta inscrierii in cursa electorala pentru Presedintia Romaniei. In schimb, el a declarat marti ca “este hotarat sa isi faca in continuare treaba la Primaria Capitalei”, in pofida unor luari de pozitie ale mai multor reprezentanti ai partidelor politice privind impactul unei eventuale candidaturi.

Senatorul botosanean Liviu Campanu, care si-a anuntat marti demisia din PNL, a declarat ca este momentul impunerii pe scena politica a unor independenti si, in acest context, a afirmat ca il va sprijini in campania pentru prezidentiale pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, daca acesta se va inscrie in cursa electorala.

“Daca Sorin Oprescu va hotari sa candideze ca independent pentru Presedintia Romaniei si daca domnia sa va considera ca are nevoie de sprijinul meu in campania electorala din nordul Moldovei voi pune intreaga mea capacitate de munca in sprijinul acestei campanii”, a afirmat Campanu. Potrivit unor informatii aparute in presa, primarul general ar putea sa-si anunte candidatura pe 20 septembrie, avandu-l drept coordonator al campaniei prezidentiale pe Octav Cozmanca, fostul presedinte executiv al PSD