Sorin Oprescu l-a demis pe seful Administratiei Strazilor din Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a destituit din functie pe directorul Administratiei Strazilor, Claudiu Balan, motivul invocat fiind neindeplinirea sarcinilor de serviciu, au declarat surse din cadrul municipalitatii.
Potrivit surselor citate, decizia a fost luata la cateva ore de la intalnirea primarilor din Capitala cu premierul Tariceanu, mai exact dupa ce Oprescu a luat cunostinta de raportul intocmit de comisia de disciplina a primariei, in care se aflau si referiri la activitatea lui Balan.

Ultima sarcina de serviciu a lui Balan a fost angajarea personalului din cadrul Centrului de Management si Comanda a Traficului. Angajatii acestuia se ocupa de coordonarea sistemului inaugurat in aceasta primavara, care are ca scop fluidizarea circulatiei in Bucuresti.

Imediat dupa instalarea in functie, la jumatatea lunii iunie, Sorin Oprescu a declarat ca nu a venit in primarie pentru a face concedieri cu orice pret si ca angajatii care nu fac fata sarcinilor de serviciu vor parasi oricum singuri pozitiile pe care le ocupa.