Sorin Oprescu: “In Primaria Capitalei este inghesuiala si la propriu si la figurat”

Primarul general, Sorin Oprescu, a admis ca incearca sa faca loc in birourile Primariei Capitalei si corpului sau de consilieri.
“Incercam sa facem loc si corpului de consilieri. Nu este vorba de retrogradarea cuiva, de directori, ci de sefi de servicii. Este vorba de a avea un loc onorabil, in care sa poata lucra toata lumea. In Primaria Capitalei si asa este o inghesuiala si la propriu si la figurat, pe de o parte sunt cei petenti si pe de alta sunt angajatii” – a afirmat Oprescu.

Edilul-sef a subliniat faptul ca in birourile Primariei Capitalei este “aglomeratie”, fiind vorba despre opt-noua angajati in cate un birou. “Veti admira birouri, le veti contempla cu cate opt-noua persoane. Chiar daca lucrurile stau mai bine ca acum zece ani, va fi nevoie de un spatiu corespunzator. Probabil ca momentul consolidarii va reprezenta atat o satisfacere a spatiului in care va fi primit cetateanul, in primul rand, cat si asigurarea unor conditii onorabile de munca functionarilor” – a completat Oprescu.

In presa, s-a vehiculat informatia potrivit careia primarul general Sorin Oprescu le-a transmis “un mesaj” directorilor din Primaria Capitalei care faceau parte din echipa lui Adriean Videanu, cerandu-le sa se mute din birourile lor. Primii vizati sunt directorii generali Gheorghe Udriste, Ioana Raicu, Cristian Iftimoaie si Radu Ancuta.