Sorin Oprescu: “Decizia DNA ma ajuta sa fac curatenie in Primarie”

Primarul general Sorin Oprescu a declarat ca decizia Directiei Nationale Anticoruptie privind retinerea celor doi inspectori generali din Primaria Capitalei pentru luare de mita este una meritata pentru cei care au comis-o, daca se dovedeste acest lucru.

Oprescu a sustinut ca decizia DNA il ajuta sa faca curatenie in Primaria Capitalei, in privinta coruptiei existente in randul functionarilor publici.

“Ce pot sa va spun decat ca organele abilitate isi fac datoria. Ma ajuta si pe mine sa fac curatenie in Primaria Capitalei. Asta ma face sa cred ca nu gresesc cand lucrez la restructurarea personalului”, a afirmat Oprescu. Edilul-sef al Capitalei a precizat ca a fost informat de organele de ancheta in privinta subalternilor sai, dar se asteapta sa i se comunice din partea acestora si gravitatea faptelor. “Cred ca sunt intemeiate acuzatiile care se aduc celor doi inspectori. Toate se platesc in viata”, a punctat Oprescu.

Doi inspectori generali din Primaria Capitalei Doru Gadea si Gheorghe Dicu au fost retinuti de DNA, dupa ce ar fi fost prinsi in flagrant in timp ce luau mita. Cei doi sunt angajati la Serviciul Inspectie Disciplina in Constructii si Respectare Reglementari – Directia Inspectie si Control General.