Primarul general Sorin Oprescu a anuntat ca a dispus o analiza asupra unor contracte de investitii semnate de fostul primar general, Adriean Videanu. El a raspuns astfel intrebarilor jurnalistilor, care au informatii cum ca unele lucrari sunt oprite, din cauza ca nu s-au efectuat plati pentru executii.
„Nu am intrerupt nicio plata, pentru simplul motiv ca nu am facut nicio plata. Nu am avut ce sa intrerup. Sunt in analiza unele contracte care nu mi s-au parut contracte cusere, insa, cum nu poti sa iei o masura dupa ce ti se pare si dupa ce auzi, am dorit analiza acelor contracte”, a spus Oprescu.

Edilul sef a adaugat ca a semnat toate platile curente ale contractelor, care se cifrau la sume modice fata de cele generale angajate in lucrari. In opinia sa, sunt foarte multe nereguli in contractele incheiate. „Cel care reabiliteaza este cel care raspunde si de garantie, este in acelasi timp si consultant, este o firma care intretine mentenanta acelei lucrari. In orice caz, sunt cifre ridicate si va spun cu toata responsabilitatea sunt cifre acordate consultantilor. Nu am intrat in toate dedesubturile acestei consultante, pentru ca vad inca strazi care sunt stricate si pe astea nu le consulta nimeni. Sunt unii dintre ei doctori fara stetoscop”, a declarat Oprescu.