Candidatul independent la Primaria Capitalei Sorin Oprescu a votat, duminica dimineata, la Scoala 17 din Capitala, pe o lista suplimentara, declarand ca votul sau a fost „independent, liberal si social”.
„A fost un vot independent, a fost un vot liberal, pentru ca asa este meseria mea, si, nu in ultimul rand, a fost un vot social, pentru ca am grija de oameni si toata viata am sa am grija de oameni. Am votat cu speranta ca o sa fie bine. A fost un vot social pentru ca lucrez cu oamenii si sufletul meu este langa ei, pentru ca, daca am facut bine, cred ca pot face si in continuare bine”, a afirmat Sorin Oprescu.

El a votat pe o lista suplimentara, la Sectia 112, pentru ca nu se regasea pe listele initiale de alegatori.

Potrivit presedintelui sectiei de votare, Nicusor Ulmanu, Sorin Oprescu nu se regasea pe listele de alegatori pentru ca are mai multe domicilii.

Oprescu a mai spus ca se asteapta la o prezenta ridicata a bucurestenilor la vot. „Ma astept la o prezenta sustinuta la vot, pentru ca e normal sa intereseze pe toata lumea ce se intampla cu Bucurestiul”, a declarat candidatul independent.