soldec230x70.jpgÎn depozitele farmaceutice, arhive, hale de producţie, farmacii sau alte domenii unde este necesară monitorizarea valorilor umidităţii şi temperaturii aerului, se recomandă amplasarea de echipamente de măsură potrivite.

Acestea pot indica temperatura şi umiditatea relativă a aerului din încăpere sau din exterior, putând monitoriza şi înregistra valorile minime şi maxime atinse într-un anumit interval.

În cazul în care se doreşte memorarea valorilor pe parcursul unei perioade mai lungi de timp, se utilizează data loggere-le care generează grafice în funcţie de timp.

Se poate opta pentru termohigrometrele clasice cu fir de păr sintetic care sunt cele mai precise sau se poate opta pentru echipamente cu afişaj electronic. Oricare model poate fi etalonat şi certificat metrologic în mai multe puncte atât pentru temperatură cât şi pentru umiditate, la cererea beneficiarului.

Pentru a vizualiza întreaga gamă de produse destinate măsurătorilor umidităţii şi temperaturii aerului vizitaţi magazinul online.