Slatinenii vor fi consultati cu privire la programul de investitii al primariei

Locuitorii municipiului Slatina vor primi acasa pliante cu proiectele din programul de dezvoltare pentru urmatorii cinci ani si vor putea sa faca propuneri concrete privind investitiile pe termen mediu, a anuntat primarul Darius Valcov.
Edilul a spus ca in baza rezultatelor unui sondaj de opinie privind problemele slatinenilor, administratia locala va realiza in cel mult o luna proiecte ce vor fi cuprinse in pliante spre a fi distribuite in toate cutiile postale din oras. Pliantele respective vor avea si o parte ce poate fi decupata si trimisa Primariei Slatina. In taloane, pentru a fi luate in considerare, slatinenii trebuie sa prezinte propuneri si probleme concrete si pertinente.

Darius Valcov a mentionat ca pana la finele acestui an va fi intocmit si programul de dezvoltare al Slatinei pentru urmatorii cinci ani. Formula pliantelor cu taloane este considerata de primar drept cel mai eficient mod de exprimare a optiunilor cetatenilor despre investitiile din oras. “Cu ajutorul acestor pliante, cetatenii vor sti exact ce intentioneaza sa faca primaria si mai ales cand urmeza sa fie refacuta fiecare strada, fiecare fatada de bloc etc”, a mai precizat Darius Valcov.