În spațiile de activitate a instituțiilor publice, studiile arată că se pot dezvolta culturi proprii de mucegaiuri și bacterii care pot afecta sănătatea funcționarilor publici, la care se adaugă și virușii introduși din exterior de către salariați, vizitatori sau curieri.

Soluția modernă, ecologică, economică și eficientă pentru a proteja salariații care lucrează în mediul instituțiilor publice de infectările produse de către acești agenți patogeni care pot duce la alergii simple, complexe până la boli de tipul gripelor sau îmbolnăvirilor mai grave ce necesită spitalizare, este sistemul de “Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” dezvoltat de BIOCOMP.

Sistemul de “Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” este singurul sistem cu acțiune holistică integrată ce asigură concomitent decontaminarea a oricărui agent patogen periculos de pe toate căile posibile de intrare.

  • Decontaminarea aerului în prezența personalului;
  • Decontaminarea suprafețelor în absența personalului (podele, pereți, ustensile, echipamente, paturi, mese, scaune, dulapuri etc. în minimum 10 minute);
  • Decontaminarea obiectelor (măști, telefoane mobile, tablete, pachete, documente, tastaturi etc.);
  • Decontaminarea încălțămintei în instituțiile publice;
  • Decontaminarea autovehiculelor implicate în activitatea administrativă.

Sistemul de “Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” reprezintă singura soluție eficientă ce ar trebui luată în calcul pentru dotarea tuturor instituțiilor publice.

Pentru mai multe informații contactează-ne la Centrul Național de Consultanță: + 40 374 490 115, + 40 723 234 030 sau trimite e-mail către: office@biocomp.ro.