Spațiile de activitate a instituțiilor publice sunt medii dinamice, ce deservesc unui număr mare de persoane și unde pericolul contaminărilor este extrem de ridicat.

În aceste condiții, asigurarea biosecurității devine un aspect critic, atât pentru siguranța personalului angajat, cât și pentru siguranța vizitatorilor.

Soluția modernă, ecologică, economică și eficientă pentru protejarea salariaților care lucrează în mediul instituțiilor publice de infectările produse de către acești agenți patogeni periculoși care pot duce de la alergii simple sau complexe până la boli de tipul gripelor sau îmbolnăvirilor grave ce necesită spitalizare, este sistemul de “Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” dezvoltat de către BIOCOMP.

Sistemul de “Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” este singurul sistem cu acțiune holistică integrată ce asigură concomitent decontaminarea a oricărui agent patogen periculos de pe toate căile posibile de intrare.

  • Decontaminarea aerului în prezența sigură 24/7 a personalului din instituțiile publice (conform normelor și standardelor UE 2023);
  • Decontaminarea suprafețelor în absența personalului din instituțiilor publice (podele, pereți, ustensile, echipamente, paturi, mese, scaune, dulapuri etc. în minimum 10 minute);
  • Decontaminarea obiectelor (măști, telefoane mobile, tablete, pachete, documente, tastaturi etc.);
  • Decontaminarea încălțămintei în instituțiile publice.

Sistemul de “Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” reprezintă singura soluție eficientă ce ar trebui luată în calcul pentru dotarea tuturor instituțiilor publice.

Pentru mai multe informații contactează-ne la Centrul Național de Consultanță: + 40 374 490 115, + 40 723 234 030 sau trimite e-mail către: office@biocomp.ro.