În interiorul oricărei instituție publică din România încă există riscul de infectare cu diferiți biocontaminanți periculoși (virusuri sau bacterii) datorat lipsei dotării cu dispozitive special concepute pentru realizarea procesului de dezinfecție a aerului, suprafețelor și a încălțămintei.

De aceea, compania BIOCOMP oferă singurul sistem unic la nivel mondial de „Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C” pentru domeniul Facility Management.

De ce să alegi sistemul de „Biosecuritate Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C”?

Ei bine, analizând opțiunile pe care piața le oferă la ora actuală, dezinfecția bazată pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C reprezintă cea mai viabilă soluție pentru securizarea clădirilor și a instituțiilor publice.

Dezinfecția bazată pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C se utilizează după aplicarea protocoalelor standard de curățenie și care adaugă un strat suplimentar de protecție.

Compania BIOCOMP, producător și lider de piață cu 32 de ani de expertiză, este singura companie din România care oferă dispozitive de dezinfecție UV-C profesionale pentru dezinfecția aerului, a suprafețelor și a obiectelor, asigurând Biosecuritatea Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C a clădirilor și instituțiilor publice.

În interiorul unei clădiri, agenții patogeni pot fi transmiși atât pe calea aerului, cât și prin intermediul suprafețelor, fiind necesară abordarea tuturor posibilelor căi de contaminare și realizarea biosecurității integrate.

Dispozitivele BIOCOMP cu lumină ultravioletă UV-C pentru dezinfecția aerului sunt special concepute pentru a funcționa în deplină siguranță în prezența umană, oferind posibilitatea desfășurării în condiții normale a activității. Aceste dispozitive se montează la o înălțime de minim 2,4 m și emit un strat de lumină ultravioletă UV-C paralel cu tavanul, folosind convecția naturală pentru a dezinfecta aerul din încăperea în care au fost montate.

Dispozitivele BIOCOMP pentru dezinfecția suprafețelor se folosesc doar în absența persoanelor, sunt special proiectate pentru a se adapta oricărui tip de spațiu și acționează pentru a crea un sistem activ de protecție împotriva contaminărilor. Aceste dispozitive pot fi programate să realizeze dezinfecția în timpul pauzelor de masă sau în afara orelor de program, pentru a nu interfera cu activitățile zilnice.

Identificarea unei modalități sigure și eficiente de eliminare a agenților patogeni din clădirile și instituțiile publice nu a fost niciodată atât de importantă ca astăzi.

Având în vedere accentul pus pe siguranța angajaților și a vizitatorilor, administratorii de imobile și managerii de clădiri ar trebui să ia în calcul tehnologia luminii ultraviolete UV-C pentru a reduce considerabil agenții patogeni într-un mod eficient, ecologic și economic.

Compania BIOCOMP vă pune la dispoziție o gamă completă de dispozitive de dezinfecție bazate pe tehnologia luminii ultraviolete UV-C, atât pentru dezinfecția aerului, cât și pentru dezinfecția suprafețelor generale și a obiectelor, asigurând Biosecuritatea Ecologică Integrată cu tehnologia luminii ultraviolete UV-C în instituțiile publice.