Simtex-OC organizeaza cursuri pentru auditori pe sistemul HACCP

Organismul de certificare Simtex din Bucuresti organizeaza, in perioada 20-24 iunie, cursuri de formare de auditori ai Sistemului de Management al Sigurantei Alimentului in conformitate cu standardul international SR EN ISO 22000:2005 (HACCP).

Cursurile isi propun sa faca o introducere in tehnica auditului si sa sedimenteze conceptele si termenii referitori la managementul sigurantei alimentului. In cadrul acestora va fi prezentat sistemul de igiena al unei organizatii care produce alimente (Codex Alimentarius). Programul cursurilor mai include studii de caz, un exercitiu practic de audit combinat la fata locului si un test final de absolvire.

Cursantii pot opta pentru una dintre cele trei variante de curs: “principii de igiena alimentara si SR EN ISO 22000 “ (cu durata de 3 zile), “auditor intern in sistemul HACCP – SR EN ISO 22000” (cu durata de 5 zile) sau “auditor intern pentru Sistemul de Management Integrat Calitate si Siguranta Alimentului – ISO 9001 si ISO 2200” (cu durata de 5 zile). Pretul variaza, in functie de durata cursului, de la 150 euro (varianta 3 zile) la 250 de euro(varianta 5 zile).

Cursurile vor avea loc la Centrul de Training din str. Ramuri Tei, nr. 20, sector 2, Bucuresti, intre orele 9.00-16.00. si vor fi sustinute de lectorul ing. Victor GRECEANU, QMS Lead Auditor, certificat IRCA.

Simtex-OC este unul dintre principalele organisme de certificare din Romania. Avand o experienta in piata de 15 ani si beneficiind de serviciile unei echipe de profesionisti, Simtex-OC are in portofoliu clienti precum CrisTim, Aldis, Unicarm, Scandia Romana, Prodlacta, Lacta Giurgiu, Compania Indiilor Orientale, Velpitar, MP Baneasa, Mopan. Cursurile organizate de Simtex-OC reprezinta un reper in ceea ce priveste formarea profesionala fiind recunoscute pentru calitatea pregatirii oferite.