La summitul UE de la Sibiu, presedinti, premieri si lideri de la Bruxelles au anuntat in Romania calea pe care va merge Uniunea Europeana pentru viitorii cinci ani. Backstage Production Group a coordonat latura tehnica in ceea ce privește implementarea, utilarea si toata partea de instalatii si conexiuni electrice pentru 23 corturi de conferinta si presa.

“A trebuit sa planificam foarte bine fiecare detaliu si sa reactionam cu viteza la toate problemele care apar pe moment. Pe langa ce am avut concret de realizat, ne-am ocupat sa integram si celelalte servicii furnizate de terti. Am planificat fiecare actiune si am realizat planuri de back-up pentru multiple situatii neprevazute”, spune Andrei “Mac” Popea – General Manager, Backstage Production Group.

Lucrarile de constructii si amenjare corturi, precum si executarea lucrarilor de cablare si conexiuni electrice au fost executate de Backstage Production Group impreuna cu Escape Group si cu suportul Kasper Spedition SRL si Rasirom în Piața Mică, Piata Huet și aeroportul din Sibiu.

Backstage Production Group este o companie de producție evenimente care oferă servicii complete de design, planificare și implementare eveniment, interactivitate prin tehnologie, precum și soluții de design și implementare standuri pentru târguri și conferințe interne și internaționale.

Email: office@backstage.ro
Telefon: +40742 231 040
Adresa: Ipotesti Street,19, District 4, Bucharest, Romania

www.backstage.ro