Sistemele FUJITSU Server PRIMEQUEST oferă noi standarde de eficiență operațională pentru afaceri și domenii cheie ale economiei. Gama PRIMEQUEST îmbină puterea procesoarelor Intel® Xeon® Scalable Family și caracteristicile standard ale sistemelor de operare Microsoft Windows și Linux, cu specificații inovatoare RAS, cu scopul de a asigura performanțe ridicate, accesabilitate și continuitate organizațiilor care le folosesc.

FUJITSU Server PRIMEQUEST beneficiază de eficiența unei arhitecturi specifice procesoarelor x86 cu niveluri de fiabilitate care concurează cu cele ale unei arhitecturi UNIX / mainframe. Acest lucru îl face ideal pentru procesarea soluțiilor Big Data, in-memory, cum ar fi aplicațiile SAP HANA® și Business Intelligence, păstrând în același timp toate avantajele RAS pentru o durată optimă de funcționare.

Seria de servere PRIMEQUEST 3000 folosește cele mai noi modele de procesoare din familia Intel® Xeon®, cu până la 28 de nuclee per CPU și un maxim de 8 CPU (224 nuclee). Capacitatea memoriei a fost de asemenea extinsă până la 12 TB și, spre deosebire de seriile anterioare, puterea de procesare a fost crescută cu până la 50%. În plus, noua serie pemite până la 32TB stocați pe unități SSD NVMe (Non-Volatile Memory Express), cel mai nou standard în ce privește opțiunile de stocare, îmbunătățind, astfel, accesarea bazelor de date de dimensiuni mari. Prin reducerea numărului de componente, greutatea a fost micșorată cu până la 30% comparativ cu modelele anterioare, iar mărimea șasiului a fost redusă de la 10 unități rack la modele anterioare, la 7. Consumul total de energie rămâne similar sau chiar mai mic față de modelele anterioare, în ciuda unui consum crescut cu 24% al unității de procesare.

Având toate aceste îmbunătățiri, PRIMEQUEST 3000 oferă performanțe net superioare seriilor precedente, fiind în continuare sigure și ușor de folosit. FUJISTU își continuă misiunea de a sprijini activitatea clienților prin produse de top, oferind performanță în ce privește procesarea de baze de date și sisteme cu memorie internă care răspund nevoilor de utilizare a datelor din companii și care profită de dezvoltările din domeniul IoT.

Aveți nevoie de un server FUJITSU PRIMEQUEST 3000 dacă în organizația dumneavoastră procesați cantități mari de informații, critice activității pe care o derulați, dacă aveți nevoie de o infrastructură cu performanță ridicată și dacă doriți să păstrați datele în siguranță. Informații despre serverele PRIMEQUEST puteți accesa pe pagina de produs.

În România, familia PRIMEQUEST este disponibilă la distribuitorii Fujitsu: Alef DistributionIngram Micro Distribution sau Lasting System.

Lista locațiilor de unde puteți achiziționa produsele Fujitsu este disponibilă aici.