romania_gal.jpgAsociatia CENTRIUM organizeaza seminarul national cu tema „Schimburi de bune practici in implementarea Planurilor de Dezvoltare Locala ale Grupurilor de Actiune Locala si stimularea absorbtiei fondurilor prevazute pentru Axa LEADER a PNDR 2007-2013”, pentru Grupuri de Actiune Locala din Romania, in perioada 16 – 17 noiembrie 2013, in localitatea Piatra Fantanele, din judetul Bistrita-Nasaud.

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Grupul de Actiune Locala Bargau-Calimani si Grupul de Actiune Locala Tara Nasaudului din judetul Bistrita-Nasaud.

Evenimentul face parte din seria de seminarii de schimburi de bune practici organizate de Asociatia CENTRIUM in lunile ianuarie, iulie si septembrie 2013. De asemenea, seminarul are la baza rezultatele obtinute si experienta acumulata la cele trei intruniri ale membrilor Grupului de Lucru Tematic 2 – Schimburi de bune practici pentru GAL-uri, organizate in 2012 in cadrul Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala.

Beneficii si motive pentru a participa:

– informare cu privire la cele mai bune practici in implementarea unui Plan de Dezvoltare Locala

– solutii practice la problemele cu care va confruntati in implementarea Planului de Dezvoltare Locala

– prezentari si studii de caz practice, solutii inovative si usor de aplicat

– schimb de experienta si posibilitatea de a va exprima si schimba idei cu experti din alte GAL-uri.

Avand in vedere subiectele propuse pe agenda seminarului, pentru o buna desfasurare a evenimentului, numarul participantilor este limitat. Mai multe detalii despre seminar se pot obtine de la Radu Aurel, la telefon 0723 303.556 si e-mail aurel@centrium.ro.