Sefa de cabinet a prefectului brailean a demisionat si s-a inscris in PLD

Giana Patrascu, directorul de cabinet al prefectului de Braila, Mihaela Marcu, a demisionat din aceasta functie, pe care a ocupat-o timp de trei ani si s-a inscris in Partidul Liberal Democrat (PLD).
Giana Patrascu, care ocupa si functia de consilier municipal, din partea PNL, a precizat ca a dorit sa treaca la PLD, asumandu-si toate riscurile plecarii din PNL, deoarece este simpatizanta acestui partid inca de la infiintare.

“Am decis sa trec oficial la PLD. Eu am fost simpatizanta acestui partid inca de cand s-a infiintat. Am fost directoarea de campanie electorala a PNL in 2004 si am stiut foarte bine cine a muncit atunci si in ce fel si mai stiu cum s-au catarat cei aflati acum la putere pe umerii celor care au muncit. Este optiunea mea personala. Plecand din PNL mi-am asumat toata raspunderea si toate riscurile” – a declarat Giana Patrascu.

Intrebata daca nu se teme ca va pierde functia de consilier municipal pe care o ocupa, prin schimbarea optiunii politice, Giana Patrascu a spus ca va astepta sa vada ce se intampla, pentru ca nu isi va da demisia de bunavoie.
“Daca PNL vrea sa ma dea in judecata, e alegerea lor. Eu nu renunt. Sa vedem ce se va intampla” – a spus ea.

Demisia Gianei Patrascu survine la mai putin de o luna de la instalarea in functie a noului prefect de Braila, Mihaela Marcu, care l-a inlocuit in functie, cu statut de interimat, pe Nicolae Mitroi, pensionat la limita de varsta.