Secretarul primăriei oraşului Bumbeşti-Jiu a fost arestat preventiv, miercuri, pentru o perioadă de 29 de zile după ce marţi seară a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce lua mită suma de 3.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, marţi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj l-au prins în flagrant pe Vasile Şolea, de 63 de ani, secretar al Primăriei Bumbeşti-Jiu care a primit de la un cetăţean suma de 3.000 de lei. Cel în cauză a primit suma de bani pentru a urgenta întocmirea documentelor de punere în posesie cu suprafeţe forestiere deţinute de familia denunţătorului, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu.

El a fost prezentat miercuri instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, magistraţii admiţând propunerea de arestare pentru 29 de zile. Cercetările în acest caz continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspectului. AGERPRES