Se lansează campania Hai pe NET! 2018

Pe 16 martie, de la ora 11.00, la sala de conferințe Știrbei Center, Str. Știrbei Vodă 104, din București va avea loc lansarea campaniei de incluziune digitală Hai pe net, 2018!

Hai pe Net! face parte din campania pan-europeană de incluziune digitală ALL DIGITAL Week 2018 și atrage oameni de toate vârstele să își perfecționeze competențele de cetățeni digitali. În cadrul evenimentului are loc și lansarea oficială a proiectului Informatica365, adresat profesorilor și elevilor de gimnaziu, proiect care promovează predarea materiei Informatică și TIC într-un mod creativ, folosind jocuri, precum Minecraft pentru Educație și Programare Creativă prin Jocuri și Aplicații.

Campania este organizată de Fundația EOS Romania în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) și Asociația APDETIC. În premieră, evenimentul va fi difuzat live pe Facebook: https://www.facebook.com/events/154443661905311/.

La eveniment vor participa Maria-Manuela Catrina, Secretar de Stat, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, Gabriela Matei, Manager General, Microsoft Romania, Ioana Crihană, Director Executiv, ANBPR și partener oficial al campaniei Hai pe Net 2018, Valentin Negoiță – Președinte APDETIC și partener oficial al campaniei Hai pe Net 2018, Nușa Dumitriu Lupan, Inspector General, Ministerul Educației Naționale, Liviu Costandache, Consilier Secretar de Stat, Ministerul Educației Naționale.