Se lansează “Anuarul avocatilor din Romania 2012/2013”

Pe 15 mai se lansează “Anuarul avocatilor din Romania 2012/2013”, un proiect realizat sub egida site-ului juridic LicitatiiJuridice.ro.

Proiectul isi propune sa scoata la iveala cele mai valoroase nume de pe piata avocaturii din Romania. Fara a pune accentul pe cifre de afaceri, anuarul va incerca sa surprinda o alta latura a avocaturii practicate in Romania, alta decat cea meadiatizata, a cabinetelor mari ale caror onorarii depasesc posibilitatile majoritatii romanilor. Asadar publicatia va pune in lumina avocatii talentati ai Romaniei, ale caror onorarii nu trebuie sa fie fabuloase pentru a practica cu pasiune avocatura.

Tineri sau nu, la inceput de drum sau cu zeci de ani de experienta, toti au aceleasi coordonate: pregatire ireprosabila, profesionalism si mai ales daruire in a practica o meserie ce necesita multa tenacitate. In acest fel Anuarul Avocatilor LicitatiiJuridice.ro vine in intampinarea nevoii oamenilor de a stii ce avocati sunt intr-adevar adevarati profesionisti, proiectul fiind astfel in concordanta absoluta cu obiectul principal al site-ului, acela de a-i ajuta pe oameni sa-si gaseasca avocatul potrivit.

In incercarea de a cuprinde o varietate cat mai mare de avocati specializati pe domenii de expertiza, Anuarul va prezenta 170 de avocati din toate judetele tarii. Vor fi inclusi si avocati straini care practica avocatura in Romania, precum si avocati aflati la inceput de drum, care s-au remarcat prin profesionalism si pregatire.

“Ideea acestui anuar a survenit ca o consecinta fireasca a evolutiei site-ului nostru. Dorim ca cititorii nostrii sa fie informati cu privire la cei mai buni avocati din Romania iar centralizarea acestora intr-o publicatie era doar o chestiune de timp. Nu dorim sa intoxicam publicul cu cifre pe care nici nu si le pot imagina, dorim sa le oferim un instrument practic si util, un ghid al avocatilor buni si accesibili, pentru ca nu doar companiile si oamenii bogati au probleme de rezolvat”, a declarat Raluca Lupu, PR representative LicitatiiJuridice.ro.